Dekton

Du Jardin, uw partner in Dekton®-keukenwerkbladen

U biedt uw klanten graag het nieuwste van het nieuwste. En het beste van het beste. Dan heeft u Dekton® by Consentino zeker in uw keukengamma. Du Jardin beschikt over de ervaring en het materiaal om dit vooruitstrevende, maar complexe materiaal feilloos te bewerken, te leveren en te plaatsen.

Reken op steengoede voordelen

Dekton® by Cosentino is een ultracompact oppervlak, dat door zijn eigenschappen en kwaliteiten heel geschikt is voor toepassingen in de keuken. Het is niet alleen kras-, vlek- en hittebestendig. Het is bovendien sterker dan composiet en biedt een betere slijtvastheid dan graniet. Dekton® is verkrijgbaar in prachtige kleuren en met het blote oog niet te onderscheiden van natuursteen. Alleen maar voordelen dus. Prijs Dekton® met een gerust hart aan bij uw klanten. Du Jardin doet de rest.

Du Jardin is bevoegd Dekton®-verwerker

Haarscherp maatwerk

Klopt uw klant aan met een eigen Dekton®-ontwerp? Dankzij onze moderne productiemethoden en ons ervaren montageteam is Du Jardin in staat om om het even welk keukenidee te verwezenlijken. Helemaal op maat van uw klant.

Elite Premium Dealer van Silestone & Dekton